~Because every bride is special...


Car decoration usually will be the last thing in the bride and groom's wedding list. But actually it plays significant role during the wedding...Because every bride is special in their own way, a beautiful decoration carriage will lift up the specialty in your wedding...That's why we are specialised in wedding's car decoration..

Thursday, December 30, 2010

Soal Jawab Dekorasi Kereta LittleAngel


1. Apakah perkhidmatan yang ditawarkan oleh LittleAngel Deco?
   LittleAngel menyediakan perkhidmatan dekorasi kereta pengantin di sekitar Kuala Lumpur, Selangor dan Seremban. Kami menawarkan harga yang berpatutan dan berkemampuan untuk custom made design. Pelanggan boleh nyatakan berapa budget dan pilihan dekorasi anda dan kami akan mencadangkan design yang bersesuaian.

2. Bagaimanakah melakukan tempahan?
    Tempahan boleh dilakukan melalui panggilan telefon atau email.
     Pelanggan dinasihatkan untuk melakukan tempahan sekurang-kurangnya 2 minggu sebelum bagi dekorasi teddy bear dan 1-2 hari untuk dekorasi biasa.

3. Jenis kenderaan apakah yang boleh didekorasi?
    Semua jenis kenderaan ~ dari Kancil kepada Porsche, MPV, SUV, 4X4...

4. Berapakah harga yang dikenakan?
    Harga adalah berbeza bergantung kepada jenis dekorasi bermula serendah RM150.00. Kami jamin harga kami adalah rendah dengan kualiti yang terbaik.

5. Apakah jenis-jenis dekorasi atau pakej yang disediakan oleh LittleAngel?
    Dekorasi kami dibahagikan kepada tiga jenis ~ ribbons, flowers and teddy. Bentuk dekorasi akan dicadangkan mengikut bajet atau pilihan dekorasi pelanggan. Kami  tidak menyediakan pakej khas kerana konsep kami adalah mix and match berdasarkan bajet atau pilihan dekorasi pelanggan itu sendiri.

6. Dimanakah pemasangan dekorasi akan dibuat?
    Pemasangan adalah secara on-site installation iaitu mengikut pilihan pelanggan.
   
Untuk keterangan lanjut dan sebarang pertanyaan sila emailkan di littleangeldeco@gmail.comNo comments:

Post a Comment